over Moving IT

Moving IT hecht veel waarde aan het opbouwen van- en blijven investeren in een langdurige relatie met zijn klanten. Dat blijkt wel uit het aantal opdrachtgevers, dat vanaf de oprichting van Moving IT al zaken doet met ons. Onze opdrachtgevers geven aan zaken met ons te doen -met name- vanwege de volgende redenen:

Communicatie:

Prettige samenwerking en snelle communicatie door grote mate van praktijkervaring, proceskennis gekoppeld aan diverse IT specialismes; U hoeft niet alles uit te leggen.

Ervaring:

Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van IT oplossingen, binnen diverse branches, is Moving IT voor u een ervaren IT specialist. Wij “ontzorgen” u op IT gebied zodat u zich kunt blijven concentreren op uw eigen bedrijfsprocessen. Dit kan zowel op projectbasis als voor langere termijn.

Objectief:

Moving IT is volledig onafhankelijk en heeft dus geen commerciële afspraken met derden, waardoor wij u altijd een objectief advies kunnen geven, en echt de beste oplossing voor uw organisatie aan kunnen dragen.

Breed netwerk:

Om u een totaaloplossing te kunnen bieden, maken wij gebruik van diverse betrouwbare partners. Moving IT zorgt hierbij voor de aansturing en kan zo voor al uw IT  als enige aanspreekpunt fungeren.

Betrouwbare partner

Afspraak is afspraak Bij ons is een opdracht pas voltooid als u tevreden bent met het resultaat en hiervoor akkoord heeft gegeven. Voordat we aan de opdracht beginnen maken wij duidelijke afspraken. Hierdoor komt u nooit voor onaangename (financiële) verrassingen te staan.

 Ook ervaren hoe uw IT oplossing er uit kan zien? Neem contact op met Moving IT.

Sander Vendrig: oprichter & eigenaar